22 jaar Edco: van vakbekwaamheid tot rijschool.

Edco werd in 2000 opgericht door Frank Van Langendonck. De onderneming schiet dan uit de startblokken voor het aanvragen en afleveren van vergunningen en begeleiden van uitzonderlijk vervoer. Anno 2022 organiseren we verschillende keren per jaar succesvol deze opleidingen. Met een pak ervaring ondertussen bieden we altijd de hoogste kwaliteit.

In 2010 is het tijd om een nieuw hoofdstuk toe te voegen rond rijlessen en meer... Edco assist wordt een erkend opleidingscentrum voor de nascholingen vakbekwaamheid.  Vandaag kan je er terecht voor maar liefst 69 erkende lesmodules in zowel het Nederlands als het Frans.

Edco houdt als serviceprovider in transport en logistiek altijd de vinger aan de pols. Door de contacten in de transportsector werd al snel duidelijk dat er een grote vraag was naar opleidingen interne en externe mobiele transportmiddelen. Daarnaast komen opleidingen zoals EHBO nijverheidshelper en ADR ook steeds meer op de Edco radar.. Zo gezegd, zo gedaan. In 2013 is daarom Edco Safety ontstaan.

Dat zelfde jaar schakelen we nog een versnelling hoger met Edco rijschool. Erkend dienstverlener voor het behalen van rijbewijzen categorie C en CE. Ook rijvaardigheidstrainingen behoren tot het aanbod. Vandaag geven we jaarlijks honderden opleidingen in de 10 vrachtwagens die we ondertussen ter beschikking stellen.

Tot slot houdt Edco zich ook bezig met adviesverlening inzake recuperatie dieselaccijnzen en advies bij aankoop van vrachtwagens.

De waarde die we vanaf dag één uitdragen blijft ook doorheen heel onze groei gelden:

"We are large enough to handle, small enough to care."

Kwaliteit en menselijkheid. De drivers van onze onderneming. Nu en in de toekomst.

Heb jij al een opleiding gevolgd bij ons doorheen de jaren? Laat het weten in een reactie.