Vijf redenen om te kiezen voor rijvaardigheid bij Edco

Dagelijks helpen we chauffeurs hun rijvaardigheid aan te scherpen.Het biedt voordelen voor zowel de werkgever; chauffeur en onze samenleving. Hier vind je alvast 5 redenen om je rijvaardigheid aan te scherpen bij onze rijschool:- Tijdens onze praktijkgerichte opleidingen werken we samen aan een betere verkeersveiligheid en leggen we de focus op het terugdringen van verkeersongevallen. Zo leer je vooruitkijken in het verkeer en krijg je de beste tips mee als chauffeur.
- Het verminderen van CO2-uitstoot tijdens het rijden is een must voor het milieu en voor de portemonnee. Zuinig rijden heeft alleen maar voordelen. Zo help je elke dag het klimaat verbeteren en verhoog je het economisch rendement binnen de transportsector.
- Uit ervaring blijkt dat zowel bedrijven als chauffeurs beter presteren, zolang de training aansluit bij de bedrijfsdoelstellingen en de opleidingsbehoefte van de chauffeurs. Dat is onze specialiteit. Rijopleidingen op jouw maat.
- Jaarlijks passeren honderden chauffeurs de revue bij Edco. De brede menselijke kennis die we opdoen vertalen we in rijvaardigheidslessen bekeken vanuit jouw oogpunt. Helder uitgelegd met de hoogste kwaliteit.
- De opleidingskalender laat het toe om in één oogopslag een duidelijk overzicht te krijgen van ons aanbod. Je kan zo ook de nodige rijvaardigheidstrainingen van je chauffeurs tijdig inplannen. Klaar om je rijvaardigheid op te schakelen?Bekijk ons aanbod hier:
https://www.edco-assist.eu/volledige-kalender/

Code95Nascholingcode95RijbewijscRijbewijsceRijschoolVrachtwagenVrachtwagenchauffeur