Jarne D.G.
Lees hier de getuigenis van Jarne D.G.:

 • Wat vond je van de opleiding?

  De aangename mensen die je echt willen vooruit helpen samen met  goede en doelbewuste rijlessen vond ik super. Fun en professioneel tegelijk!

 • Hoe is de zoektocht verlopen naar een leuke job?

  Die zocht ik samen met de medewerkers van Edco. Ik geloof vandaag nog altijd dat ik zonder hun inzichten niet de job gevonden had die ik vandaag zo graag doe.

 • Welk soort transport voer je uit en wat vind je leuk aan de job?

  Ik rij internationaal ( belgie-nederland-frankrijk) met binnendeuren. Het leukste aan mijn job is dat ik nooit weet waar ik de avond zal doorbrengen en steeds op plekken kom die ik nog nooit gezien heb.

 • Als je raad kan geven aan chauffeurs CE in spé wat zou je hen adviseren?

  Laat je niet afschrikken door de niet zo gemakkelijke examens en luister niet naar de negativiteit van buitenstaanders.  Met de vrachtwagen rijden is en blijft een prachtig beroep met veel vrijheid, spontane ontmoetingen maar ook hard werken. Wil je dat niet doen? Dan kan je beter voor iets anders uitkijken…

 • Raad je ons traject om chauffeur te worden aan?

  Ik ben zelf heel trots op mijn traject. Op 3 weken tijd heb ik bij Edco mijn droom kunnen realiseren. Waar kan je dat nog zeggen? Ook heel belangrijk vind ik dat  Edco de grote kostprijs voor het behalen van een rijbewijs CE op zich neemt. Ik weet wel wat ik met dat geld kan doen. ;-)

  Ik raad de opleiding dus  zeker aan en moest ik ooit opnieuw mogen beginnen zou dat zeker weer met edco zijn.