Rutger C.
Lees hier de getuigenis van Rutger C.:

 • Wat vond je van de opleiding?

  Ik vond de opleiding heel goed georganiseerd. Super is dat  je alle begeleiding en de tijd krijgt die je nodig hebt, op je eigen tempo. En dat in een toffe sfeer waarin ik me direct thuis voelde en we vaak goed gelachen hebben.

 • Hoe is de zoektocht verlopen naar een leuke job?

  De correcte uitleg over een job als vrachtwagenchauffeur kon ik enorm waarderen. De medewerkers van Edco winden er geen doekjes om dat het hard werken is en dat je veel verantwoordelijkheid hebt. Ik kreeg echt een correct beeld over hoe het er in de realiteit aan toegaat. Daarnaast gaf mij adt ook het vertrouwen dat ik bij de juiste werkgever zou terechtkomen. Dat blijkt nu nog elke dag als ik in mijn vrachtwagen stap.
 • Welk soort transport voer je uit en wat vind je leuk aan de job?

  Ik ben vrachtwagenchauffeur CE met kraan. Je gelooft het nooit maar ik haal de paardenmest op bij de manèges en breng het naar de firma. Echt tof omdat ik op veel plaatsen kom en ondertussen ook de mensen leer kennen. Ook de afwisseling tussen het rijden met de vrachtwagen en meer technisch werk met de kraan vind ik fijn aan deze job.

 • Als je raad kan geven aan chauffeurs CE in spé, wat zou je hen adviseren?

  Jaag jezelf vooral niet op als iets niet direct lukt en probeer rustig te blijven. De snelheid en handigheid komt vanzelf na een tijd. Eerst zorgen dat je alles goed onder de knie hebt.

  Wees ook niet bang om soms eens uit je cabine te stappen en eens te gaan kijken of je die draai genomen krijgt. Zelfs de beste ervaren chauffeurs doen dat nog altijd. Want veiligheid is in dit beroep het allerbelangrijkste.

 • Raad je ons traject om chauffeur te worden aan?

  Zeker raad ik dit traject aan. Je hebt op een zeer korte tijd je rijbewijs en toch op je eigen tempo. Het helpen zoeken naar een job is een unieke aanvulling.