Sven V.D.B.

Lees hier de getuigenis van Sven V.D.B.:

  • Wat vond je van de opleiding? (contact met instructeurs)

Een doorgedreven opleiding waarbij je op korte tijd heel veel info krijgt. Dit was echt een professionele ervaring: degelijk, onderbouwde uitleg en instructeurs die elk topper in hun vak zijn.

  • Hoe is de zoektocht verlopen naar een leuke job?

Heel de tijd stond ik in nauw contact met Laurens en Nele. Zij zochten alles uit op basis van wat ik graag wou, altijd behulpzaam, vriendelijk en professioneel. Dat schept veel vertrouwen.

  • Welk soort transport voer je uit en wat vind je leuk aan de job?

Ik specialiseer me elke dag meer en meer in autotransport. Het is een jongensdroom die uitkomt  om continu met verschillende auto’s en automerken bezig te zijn.

Autotransport is niet enkel rijden. Het vergt ook heel wat technische kennis om de wagens telkens correct op en van de oplegger te krijgen.

Naast de variatie qua jobinhoud, kom je ook op veel verschillende plaatsen en kom je heel veel  met andere mensen in contact.

  • Als je raad kan geven aan chauffeurs CE in spé, wat zou je hen adviseren?

Ook al denk je soms dat het nooit gaat lukken. Blijf volharden en het doel voor ogen houden. Het is écht de moeite waard eens je de baan op mag. Een onbeschrijfelijk trots gevoel.

  • Raad je ons traject om chauffeur te worden aan? Zo ja, waarom?

Ik kan iedereen  het traject om chauffeur te worden aanraden. Ze doen echt hun best om je te begrijpen in wat je wil en wat je verwacht. De aangename en gezellige sfeer hoe de mensen van Edco met je omgaan zal mij altijd bijblijven.